Vår profil

Jente i klasserom

Haugen skole er en 4 parallellers barneskole som ligger idyllisk til på grensen mellom Alna og Stovner bydel, nordøst i Groruddalen.

Skolen har 650 elever og 100 ansatte. Aktivitetsskolen (AKS) har 320 elever fordelt på 1.-4. trinn. AKS tilbyr gratis tilbud etter skolen for elevene i 1. – 3. klasse.

Skolen er nå totalrehabilitert og har blitt en moderne og flott skole, med en kapasitet på 840 elever.

Vi jobber for å utvikle elevenes grunnleggende kompetanse i alle fag. På 1.-3. trinn bruker vi undervisningsprinsippet "Tidlig Innsats – Early Years (TIEY)".  På mellomtrinnet er vi i gang med å jobbe med det vi kaller "Fagtekst i Fokus"  som er en videreføring av TIEY-prinsippet.

Vi jobber hver dag for at elevene våre skal trives og ha det trygt og godt på skolen. Skolens motto er "Jeg kan, jeg vil, sammen skal vi få det til!"