Førskoledager på Haugen skole

Jenter i klasserom

Program tirsdag 28.mai:

09.00 – 09.30:             Vi roper opp navnet ditt. Du blir med en gruppe, sammen med en lærer, inn i klasserommet. Her skal du bli bedre kjent med alle barna og få oppleve hvordan det er å være på skolenJ.

10.00 – 10.30:           Spising og friminutt

10.30 – 11.30:             Læring og lek i klasserommet. Her skal vi gjøre masse spennende aktiviteter.

Vi avslutter økten og takker for dagen.

Program onsdag 29.mai:

09.00 – 10.00:             Du møter opp utenfor det samme klasserommet som du var i dagen før. Læring og lek i klasserommet

10.00 – 10.30:             Spising og friminutt

10.30 – 11.30:             Læring og lek i klasserommet. Her skal vi gjøre masse spennende aktiviteter.

Vi avslutter økten og takker for dagene.

VI PÅ HAUGEN SKOLE ØNSKER DEG OG DINE FORESATTE VELKOMMEN TIL FØRSKOLEDAGER PÅ HAUGEN SKOLE!

Til foresatte

Barna skal ha med mat og drikke.

Det blir et foreldremøte tirsdag 28.mai rett etter at barna har gått inn i klasserommene.

Foreldremøtet holdes i samlingssalen.

Vedlagt er informasjonsskriv om Sommerskole for skolestartere: "Bli skoleklar".  Påmeldingen via nettsiden til Sommerskolen:  https://sommerskolenoslo.no/kurs

Påmeldingen er åpen nå (åpnet 24.april).

Skolen kan hjelpe til med påmelding etter foreldremøtet tirsdag 28.mai.